Strandbruiloft

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk een onvergetelijke locatie. Bij Manta kan je trouwen op het strand van Scheveningen! Wij zijn een officiële trouwlocatie en doen niets liever dan van jullie trouwdag een droombruiloft maken.

Waarom bij Manta

Bij Manta doen we niets liever dan van jullie trouwdag een droombruiloft te maken!

Officiele trouwlocatie op het strand

Officiële trouwlocatie

Goed verzorgde bruiloft

Goed verzorgd

Unieke trouwlocatie

Unieke locatie

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk een onvergetelijke locatie.

Bij Manta, strandtent aan het Zwarte Pad in Scheveningen, kan je trouwen op het strand!
Wij zijn een officiële trouwlocatie en doen niets liever dan van jullie trouwdag een droombruiloft maken. Alles is mogelijk. Van een ceremonie met je voeten in het zand en heerlijk eten tot een knalfeest tot in de kleine uurtjes.

Trouwen op het strand geeft een romantische relaxte sfeer waarbij iedereen zal genieten van de ondergaande zon en veel gezelligheid.

Wij zullen jullie besloten privé terras compleet naar wens indelen afhankelijk van het thema van jullie bruiloft. De kinderen kunnen zich uitleven op het strand of in de speeltuin.

Via onderstaande link kunnen jullie vrijblijvend een offerte aanvragen. Of vul alleen je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met jullie op om af te spreken op het strand en met jullie alle mogelijkheden te bespreken.

Vier ook je bruiloft op het strand van Scheveningen!