ARRANGEMENTEN
Ter inspiratie hebben we alvast een aantal van de ontwikkelde groepsarrangementen geselecteerd uit ons foodbook en hieronder geplaatst.
​
Wil je het complete foodbook of een offerte op maat ontvangen? Vraag hier de informatie aan of bel voor het maken van een afspraak.
Ontbijt/brunch:
​
Ontbijtbuffet De goede basis
> Eieren: gekookt én scrambled
> American pancakes
> Croissantjes en luxe broodjes
> Een assortiment fijne vleeswaren , -kazen,- en zoetigheden [bijv. brownie, donut]
> Vers seizoensfruit
Brunch/lunch:
Lunchtafel Zoek het uit!
> Pomodori-soep van geroosterde tomaten, basilicum, knoflook en crème-fraiche (vega)
Open sandwiches met
> Huisgemaakte hummus, geroosterde groenten en rucola [vegan]
> Huisgemaakte tonijnsalade met kappertjes, rode ui en appel
> Huisgemaakte kip-kerrie salade met honingmeloen en papaya
Salades van
> Watermeloen met munt, feta, pompoenpitten, balsamicodressing [vega]
> Vers seizoensfruit
​
Borrelarrangementen:
​
Alles op een [chop]stokkie;
> Gemarineerde garnalen
> Kip-teriyaki
> Chimichurri-beef
> Gemarineerde paddenstoel
De Scheveningse Sushi boot;
> Mix van huisgemaakte sushi geserveerd met wakame, pickled ginger en sojasaus
​
BBQ's:
​
BBQ Manta balans
> BBQ kip met huisgemaakte teriyaki
> Gamba’s aan de spies, gemarineerd met olie en verse kruiden
> Chimichurri runderspies
> Portobello gemarineerd in notenolie
> Zalmfilet ‘en papillote’ met verschillende kruiden en citroen
> Geroosterde zoete aardappel
Lekker erbij:
> Stukken watermeloen
> Rauwkost salade
> Scheurbrood met dips
> Rustiek frietje
> Bijbehorende sauzen