top of page

BEDRIJFSEVENEMENT

Op zoek naar een bijzondere, gezellige en aangename locatie voor jouw bedrijfsevenement? Dan ben je bij Manta Beach in Scheveningen aan het juiste adres!

Bedrijfsfeest buiten

BEDRIJFSFEEST

Wij staan klaar om samen met jou te brainstormen en van jouw bedrijfsuitje een echt feest aan zee te maken.

Manta Beach bevindt zich aan het karakteristieke Zwarte Pad aan de noordkant van de Scheveningse boulevard, in de nabijheid van het Kurhaus en het Carlton Beach Hotel. Met maar een korte wandeling van nog geen vijf minuten bereik je 450 parkeerplaatsen en diverse tram- en bushaltes, waardoor wij uitstekend bereikbaar zijn.

Manta Beach BBQ - Buffet-78.jpg

Jouw feest op maat!

Teambuilding op het strand

TEAMBUILDING

Op zoek naar een stimulerende plek voor teambuilding?

Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van inspirerende workshops; sportief, actief, creatief of juist ontspannen, maar altijd professioneel.
Neem voor de mogelijkheden een kijkje op onze activiteitenpagina of neem contact met ons op. Dan stellen we met elkaar een programma op maat samen.

Borrelen op het strand

BORRELEN

Borrelen terwijl je geniet van de zonsondergang aan zee? Geïnspireerd door de omgeving eens andere onderwerpen bespreken dan aan die saaie vergadertafel aan bod komen?

Dat kan bij ons!

 

Manta Beach is bij uitstek een geschikte plek voor een netwerkborrel, vrijmibo, reünie, pensioenfeest of noem maar op. Bepaal zelf je hapjes en drankjes, en wij serveren ze.

Wil je meer informatie of direct een offerte. Vul volledig vrijblijvend onderstaand formulier in.

Bekijk hier onze brochure.

loading...
bottom of page