Manta Beach suppen girls

ACTIEF

Op zoek naar een stimulerende plek voor teambuilding?

Wat dacht je van midden in de natuur van het prachtige Noorderstrand met een eigen, sfeervol terras? Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van inspirerende workshops; sportief, actief, creatief of juist ontspannen, maar altijd professioneel. Neem hier een kijkje voor de mogelijkheden en neem contact met ons op. Dan stellen we samen een programma op maat samen.

Manta Beach archery tag

ARCHERY TAG

Maak je nu klaar voor de ultieme tweestrijd! Trefbal meets boogschieten! In dit intense en actieve spel bij Manta op het strand worden jullie over twee of meer teams verdeeld en is het de bedoeling om het andere team zo snel mogelijk af te krijgen. Dit keer echter niet door met een bal te gooien maar met pijl en boog! Dus zoek je team op, verzamel pijlen, zoek dekking, richten en… VUUR!

Dit is je kans om al je collega’s of vrienden eens te laten zien wat voor skills je hebt tijdens een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een vriendenuitje. Bij Archery Tag ga je boogschieten zonder dat je blauwe plekken krijgt, omdat er bij Archery Tag zachte kussentjes op de pijlen gezet worden zodat ze geen pijn doen. Voor de veiligheid krijgt iedereen een masker op. Kortom een en al spanning en adrenaline tijdens dit geweldige groepsuitje aan Scheveningen strand!

Archery Tag is voor jong en oud, de sportieve en minder sportieve onder ons. Werkelijk IEDEREEN kan meedoen! Kortom het ideale bedrijfs- of vriendenuitje.

Manta Beach big sup met groepje

BIG SUP

Manta en de Wave Sup School hebben iets nieuws, een Big Sup. Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van gezelschap. Waarom zou je in je eentje paddelen, terwijl je de ultieme groepsactiviteit kunt ervaren met je familie en vrienden op 1 plank!

De Big sup is ontworpen voor tien water liefhebbers. Dit zorgt gegarandeerd voor een ultieme uitdaging. Test je balans, communicatie en werk in teamverband.  Met deze geweldige sup’s ter beschikking hebben jullie een geweldige dag op het water. Wie weet lukt het jullie wel een paar golven te pakken!

Manta Beach bubble football

BUBBLE FOOTBALL

VIND JE VOETBAL OOK ALTIJD LEUK OM TE DOEN MAAR WORDT HET TE SNEL FANATIEK?

Dan is Bubble football de ultieme oplossing. Kruip letterlijk in de huid van de bal met z’n allen en ga letterlijk rollen van het lachen. Bij bubble football zit je namelijk in een grote opgeblazen bal en probeer je de voetbal bij de tegenstander in het goal te krijgen. In de praktijk is het vooral met de grootste lol elkaar omver te botsen en te rollen! Gegarandeerd een middag die je lachspieren zich nog lang zullen herinneren. Dus altijd al is die collega willen neerhalen die altijd opschept over zijn voetbalverleden, dit is je kans, zet een sprint en laat hem/haar voor altijd weten dat hij niet langs je kwam!

Manta Beach cocktailworkshop

COCKTAILWORKSHOP

Tijdens een cocktailworkshop in Scheveningen staat de zon hoog in de hemel, je voeten heerlijk in het zand en de zoute lucht van de zee streelt langzaam de haren, de zomerse deuntjes gallen uit de speakers… het plaatje lijkt compleet, maar er mist iets:

Een ijskoude cocktail in de hand!

Manta helpt je met deze workshop de lekkerste cocktails te maken voor het zomerse weer. Door een team van ervaren cocktailshakers worden je de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Voortaan steel jij de show bij je vrienden door met flessen te gooien en de lekkerste cocktails voor te schotelen. Leer hoe je jouw favoriete cocktail maakt of bedenk een compleet nieuwe! Zo gek als jij het kan verzinnen, zo gek kunnen wij het maken, ga los!

Manta Beach expeditie robinson

EXPEDITIE ROBINSON

Wat is er nou beter dan als groepsuitje Expeditie Robinson te doen!

Jaarlijks trekt Expeditie Robinson in September torenhoge kijkcijfers. 16 tot 20 deelnemers die via verschillende proeven zo lang mogelijk op het eiland willen blijven zitten. Ben jij nou één van die mensen die ieder jaar weer naar Expeditie Robinson uitkijkt tot het volgende seizoen begint? Dan heb je nu de kans om zelf mee te doen met Expeditie Robinson! Samen met de Wave Sup School bieden wij 8 verschillende proeven aan die je samen met je team moet doorstaan. TEAMBUILDING is de enige manier om te winnen. Leuke uitdagende opdrachten zoals  een bamboe toren maken, een water parcours afleggen en een teamvlag ontwerpen die je collega’s of vrienden dichter bij elkaar brengen. Dit is je kans om al je collega’s of vrienden eens te laten zien wat voor skills je hebt tijdens een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een vriendenuitje.

Zijn jullie altijd zo trots dat de samenwerking zo goed verloopt, stel het dan nu op de proef! Schrijf je in en bewijs dat jullie de ECHTE Robinson zijn!

Manta Beach graffiti workshop

GRAFFITI WORKSHOP

Zo goed en bekend als Banksy zul je waarschijnlijk nooit worden, maar wie weet kom je tijdens de Graffitiworkshop in Scheveningen wel achter een talent waarvan je nooit had gedacht dat je het had!

Is het kantoor wat aan de saaie kant en wil je graag iets hebben waar iedereen aan heeft bijgedragen? Of wil je een blijvende herinnering aan een vriendengroep waarbij ieder volgend jaar zijn eigen kant op gaat? Met de Graffiti workshop levert iedereen zijn eigen bijdrage aan het kunstwerk, op deze manier krijg je allerlei verschillende stijlen bij elkaar wat uiteindelijk een mooi kunstwerk wordt.

Leer de kunsten van een echte graffiti artiest of schilder. Prijs is inclusief een prijsuitreiking voor het creatiefste team met het mooiste kunstwerk.

Wij regelen de spuitbussen en verf, jullie de inspiratie. Tot snel!

Manta Beach silent disco

SILENT DISCO

Of het nu gaat om zakelijk, sociaal, 90's, volle maan of een filmvertoning op het strand, we bieden het allemaal en niet op de gewone manier. Van 40 tot 500 personen kunnen Manta en de Wave Sup School uw evenement omtoveren tot de beste vorm van stilte.

Je kunt met al je vrienden, collega's en teamgenoten genieten van je draadloze hoofdtelefoonevenement op enkele van de beste strandlocaties van Nederland. Van locatie sourcing tot uitvoering, Flow helpt je bij het organiseren van die onvergetelijke stille ervaring.

Manta Beach powerkiten vliegeren

POWERKITEN

Tijdens de groepsactiviteit Powerkitten op het Scheveningen strand bij Manta ben je actief bezig en is het niet de bedoeling om hier aan mee te doen als je lekker rustig met je vlieger op het strand wilt staan!

Vliegeren is actie! Één van de meest populaire sporten op het strand. Met de vlieger in de hand een stuk rennen hopen dat hij opstijgt is er niet meer bij, De kracht die vrijkomt bij het powerkiten kan er voor zorgen dat je behoorlijke sprongen kunt maken, kortom niet voor de softies.
Beginnend met een kleine kite leer je de kite de baas te zijn. En heb je de flow te pakken? Dan neem je een maatje groter. Ben jij de nieuwe kantoor waaghals die grote sprongen maakt, of ben jij de technicus die zijn kite in loopings laat vliegen en weer terug? Powerkites zijn gemakkelijk te besturen en dus voor iedereen toegankelijk! En door de variëteit aan grootte van kites, krijgt ieder wat wils.

Manta Beach suppen

SUPPEN

Tijdens het suppen in Scheveningen zullen het niet zulke golven zijn als in Australië of Hawaii maar dat weerhoud ons er niet van om alsnog met een plank de zee in te gaan!

 

Deze sport komt oorspronkelijk uit Hawaii en is daar de tegenhanger van het intense surfen.
Suppen staat voor Stand Up Paddling, en dat is precies wat het is. Je staat op een board en peddelt rustig het water over. Heel relaxt, maar toch is het moeilijker dan het lijkt. Je moet continu je evenwicht behouden en op zee kan dat nog wel eens lastig zijn… Goed voor je core is het zeker!

 

Bij Manta in samenwerking met Flow Events leer je de basisprincipes aan van een top surfer en lifeguard. Veiliger kan niet! En maak je geen zorgen over het koude water, wij hebben wetsuits om jou warm te houden. Of als het lekker weer is in je bikini of zwembroek, probeer dan niet in het water te vallen!

Manta Beach yoga op het strand

YOGA OP HET STRAND

Yoga helpt een hoop mensen wat bewuster in het leven te staan en emotie de kans te geven zich te ontplooien.

Het is goed voor lichaam en geest. Intensief en toch heel ontspannend. Bij deze workshop leren we je een combinatie van stijlen zoals Ashtanga met de flow van Vinyasa. Klinkt dit als hebreeuws voor je? Laat het dan rustig over je heenkomen. De lessen zijn uitdagend, speels en tegelijkertijd rustgevend. Neem controle over je emoties en train je core body!