top of page
Manta Beach BBQ - Buffet-37.jpg

ACTIEF

Op zoek naar leuke, diverse (strand)activiteiten voor teambuilding, gewoon voor de lol of voor de kleintjes?

Samen met onze partners hebben we ruime ervaring met het ontwikkelen en organiseren van de tofste activiteiten en workshops; sportief, actief, creatief of juist ontspannen, het kan allemaal en onze professionele teams begeleiden het met veel plezier. 

Hieronder staan alvast ter inspiratie wat mogelijkheden beschreven; laten we vooral contact met elkaar hebben om de wensen en ideeën te bespreken. Dan stellen we op basis hiervan een mooi programma op maat samen.


Expeditie Robinson:
Welk team heeft het in zich om na de doorlopen proeven, uitgeroepen te worden als ‘ultimate survivor’; dé Robinson! Dit populaire spel voor jong & oud zit boordevol actie, avontuur, denkwerk, gezonde strijdvaardigheid én lol.

 

Archery tag:
Even lekker op elkaar ‘jagen’ en (veilig) kunnen schieten met pijl & boog; hoe tof is dat ;) 
Er zit veel vaart in het spel, het is sportief, test je trefzekerheid en is vooral erg leuk om te doen.


Beachvolleybal:
Maak optimaal gebruik van het strand door te gaan volleyballen! Dit kan helemaal georganiseerd inclusief instructeurs die alles uitleggen/begeleiden en de wedstrijd, - en teamindeling maken; handig. We kunnen ook één of meerdere velden opzetten inclusief ballen en scorebordjes zodat op eigen gelegenheid een balletje gemept kan worden.   


Cocktailworkshop: 
Zon, zee, strand, babbelen met onze goeroe over het ontstaan/oorsprong van dé lekkerste cocktails/mocktails, erna aan de slag met schenken/shaken en dan komt het mooiste; ze zelf opdrinken! Het leven lacht ons toe … 

 

Het water op om te suppen, de strijd met de wind aan met powerkiten, helemaal zen worden met yoga, escape the beach proberen te kraken of iets anders in gedachten? Leuk om daar met elkaar verder over te praten en tot een activiteiten-menu te komen. 


Schatkistje pimpen (voor kids):
Kleine schatzoekers opgelet: luister eerst naar een boeiend verhaal, voer met elkaar verschillende, gave opdrachten uit om op de plek uit te komen met de ‘X’ en graaf letterlijk je eigen schatkistje op! Natuurlijk zit er een leuke beloning in het kistje die je vervolgens lekker gaat pimpen met verf en andere snuisterijen :)

bottom of page