Op zoek naar een heerlijk uitje voor de hele familie? Kom lekker Paasontbijten of Paasbrunchen op het strand met je familie of vrienden! Alles is verzorgd zodat jullie met het hele gezelschap gezellig Pasen kunnen vieren.
Bij aankomst verwelkomen wij jullie op feestelijke wijze met een welkomstdrankje. Tijdens de heerlijke paasbrunch kan iedereen genieten van een vers en uitgebreid buffet.

Onze paasbrunch biedt keuze uit koude en warme gerechten, verschillende soorten vis-, vlees- en vegetarische gerechten, salades, verschillende soorten zoete lekkernijen en diverse luxe broodsoorten met vers beleg. Ook staan onze koks klaar om à la minute iets klaar te maken. Zo wordt er aan iedereen gedacht en is er dus voor ieder wat wils!

Speciaal voor de jongste deelnemers organiseren wij bij Manta Beach kinderactiviteiten tijdens Pasen. Terwijl ouders aan het genieten zijn van de paasbrunch, kunnen de kinderen geschminkt worden, eieren beschilderen én samen met de paashaas naar paaseitjes zoeken en knutselen aan de knutseltafel. Zo hebben jullie zelf even je handen je handen vrij voor een lekker hapje en drankje.

Paasbrunch bij Manta Beach 09.00 – 15.00h
Volwassenen € 18,50
Kids t/m 12    € 11,50
Kids t/m 3      GRATIS

Reserveer via Mantabeach.nl/reserveren