We mogen het eindelijk van de daken schreeuwen. Vol trots kunnen we vertellen dat we een ware ‘ kitchen take-over’ hebben.

Vrijdag 24 Mei vanaf een uur of 18:00 komt Mark Ligtvoet de scepter zwaaien in de keuken van Manta. Samen met onze eigen keuken crew bereid hij een prachtig 4-gangen menu.

Dat Mark al heel lang een vriend van de familie is en ondertussen op sterren niveau kookt zeggen we er natuurlijk niet bij. Wel dat het een heerlijk gevarieerd menu word voor maar 45,- euro per persoon. Met onze eigen wijnliefhebbers in huis bieden we een mooi wijnarrangement aan voor maar 25,- euro per persoon.
Wees er snel bij en reserveer een tafel via Mantabeach.nl/reserveren

Het menu ziet er als volgt uit:

Rode bieten couscous / geroosterde groenten / geiten
yoghurt / bieslook crème / aceto kaviaar / walnoten

Gebakken Scholfilet /asperge “orzo,” / zeekraal /
schuimige saus van kreeften Bisque / Sinaasappel olie

Lamsnek zacht gegaard / doperwten crème / gebakken
cantharellen / peulvruchten / jus met gremolata

Limoen crumble, crème van witte chocolade en tonkaboon,
gemarineerde aardbeien / frambozen gel / vanille ijs

Pin It on Pinterest