Iets te Vieren?

Een evenement op het strand is altijd speciaal en een unieke ervaring.

Manta wil graag met jou in overleg om jouw event nog specialer te maken. Wij zijn de ideale locatie voor jouw vrijgezellenfeest, verjaardag, kinderpartijtje, familiereünie of receptie. Wil je iets actiefs doen? Kijk eens hier voor al onze mogelijkheden qua workshops en activiteiten.

Actief & Arrangementen

Lekker loungen en ontspannen kan natuurlijk ook!

Uiteraard altijd omlijst door onze uitstekende service en heerlijk eten en drinken. Of het nou ontbijt, brunch, lunch of diner is. Door ons bereid, maar jullie mogen ook zelf aan de slag met de barbecue. Aan de kinderen is gedacht, wij hebben een ruime hoek met speelgoed waar de jongste leden van het gezelschap zich zullen vermaken.

Familiereunie

Zou het niet geweldig zijn om uw familie mogelijk verspreid over het hele land, te laten samenkomen op het strand!!

Sommige families organiseren jaarlijks een reünie, maar andere zien elkaar zelden… Tijd om hier verandering in aan te brengen.

Wij raden aan gezellig met zijn allen te komen barbecueën op jullie eigen stuk terras. Manta zorgt voor een heerlijk assortiment voor ieder wat wils.
Plan eventueel ook wat leuke activiteiten om het ijs te breken: strandspelletjes, verhalen vertellen, een knutselhoekje, groepsfoto’s, historische familiefoto’s, babyfoto’s, een leuk thema of andere originele activiteiten.

Wij helpen jullie graag met ideeën en verdere invulling van deze dag!

Info & Offerte

Familiereunie op het strand

Teamuitje

Een origineel teamuitje op het strand van Scheveningen.

Scheveningen heeft het gezelligste stukje strand van de stad, namelijk het zwarte pad. Aan het begin van het zwarte pad ligt Manta een sfeervol stuk strand op steenworp afstand van het openbaar vervoer. Kortom, de perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Gaan jullie dit jaar voor sportief of spannend?! Dat maakt niet uit. Er is altijd een activiteit die bij jullie past. Wat je ook kiest, wij zullen er topdag van maken!

Informatie of Inspiratie nodig?

Info & Offerte

Teamuitje

Borrel/receptie

Voor een geslaagde vrijmibo met vrienden of voor een afscheid of jubileum receptie kun je bij Manta terecht.

Manta verzorgt heerlijke hapjes en drankjes om iedereen blij te maken.

Ons aanbod zal geheel naar jullie wensen worden aangepast. Van koude, warme of luxe hapjes tot alleen een drankje, wij zullen voor een geslaagde middag zorgen!

Informatie of Inspiratie nodig?

Info & Offerte

Borrel receptie