Maak je nu klaar voor de ultieme tweestrijd! Trefbal meets boogschieten! In dit intense en actieve spel bij Manta op het strand worden jullie over twee of meer teams verdeeld en is het de bedoeling om het andere team zo snel mogelijk af te krijgen. Dit keer echter niet door met een bal te gooien maar met pijl en boog! Dus zoek je team op, verzamel pijlen, zoek dekking, richten en… VUUR!

Dit is je kans om al je collega’s of vrienden eens te laten zien wat voor skills je hebt tijdens een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een vriendenuitje. Bij Archery Tag ga je boogschieten zonder dat je blauwe plekken krijgt, omdat er bij Archery Tag zachte kussentjes op de pijlen gezet worden zodat ze geen pijn doen. Voor de veiligheid krijgt iedereen een masker op. Kortom een en al spanning en adrenaline tijdens dit geweldige groepsuitje aan scheveningen strand!

Archery Tag is voor jong en oud, de sportieve en minder sportieve onder ons. Werkelijk IEDEREEN kan meedoen! Kortom het ideale bedrijfs- of vriendenuitje.

Info & Offerte