Actief

Op zoek naar een stimulerende plek voor teambuilding?

Wat dacht je van midden in de natuur van het prachtige Noorderstrand met een eigen, sfeervol terras? Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van inspirerende workshops; sportief, actief, creatief of juist ontspannen, maar altijd professioneel. Neem hier een kijkje voor de mogelijkheden en neem contact met ons op. Dan stellen we samen een programma op maat samen.

A Minute to Win it

A Minute to Win it

(kan ook binnen)

Tijdens dit hilarische teambuildingspel, moet u met uw team binnen één minuut een behendigheidsspel volbrengen.

De spanning is om te snijden als de zoemer gaat. Aangemoedigd door uw teamgenoten, krijgt u een boost om nog beter uw best te doen en de punten binnen te slepen.

Het spelmateriaal bestaat (net als op televisie) uit huis, tuin en keukenmaterialen. Na iedere spelronde gaat de moeilijkheidsgraad iets omhoog en u zult merken dat vermoeidheid en concentratie u parten gaan spelen.

We spelen tussen de 10-15 spellen. Wie mag zich aan het einde van het spel de winnaar noemen? You have a minute to win it…

Info & Offerte

Archery Tag

Archery Tag

Archery tag is nieuwe rage op het strand!

Het is een combinatie van trefbal en paintbal maar dan zonder een harde bal of kogels. Er wordt een veld uitgezet waarin de teams het tegen elkaar gaan opnemen. Iedere deelnemers heeft een grote kruisboog en een aantal pijlen om mee te schieten. Na een oefenronde in schieten, gaat het spel beginnen! De pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt, dus het doet geen pijn als u geraakt wordt. Het speelveld is voorzien van grote opblaasbare bunkers om achter te verstoppen.

Het team dat als eerste het andere team neerschiet of als eerste alle targets van de tegenstander omschiet, wint!

Info & Offerte

Powerkiten/vliegeren

Powerkiten/vliegeren

Leer powerkiten of vliegeren bij Manta Scheveningen

We beginnen deze workshop met een korte uitleg over de verschillende type vliegers. We leggen uit, wat een vlieger allemaal kan, wat u moet doen en ook vooral wat u niet moet doen tijdens het vliegeren. Wij vliegeren met bestuurbare 2, 3 of 4 lijns vliegers van het nieuwste materiaal. De lessen zijn opbouwend. We beginnen met klein materiaal en als u weet wat de vlieger kan en doet, wordt het materiaal steeds groter.

U zult versteld staan over de kracht die er op een vlieger staat en wellicht maakt u zelf uw eerste echte oefensprong!

Info & Offerte

Beachvolleybal toernooi

Beachvolleybal toernooi

Beachvolleybal is een sport die iedereen wel kent en die de meesten hebben het wel eens gespeeld.

Altijd leuk en goed voor de teambuilding! Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de velden uitgezet. Uw groep wordt verdeeld in teams die met elkaar de strijd aan gaan. Een toernooi is inclusief alle materialen, wedstrijdschema en scheidsrechters.

Info & Offerte

Cocktail shaken

Cocktail shaken

Leer cocktail shaken bij op het strand

Lekker en leerzaam is deze zomerworkshop cocktail shaken.

U neemt plaats aan één van de shake tafels die zijn ingedekt met alle benodigde cocktail tools en ingrediënten. U leert tijdens deze workshop 2 verschillende cocktails te maken, die u uiteraard lekker op gaat drinken.

Info & Offerte

Slippers versieren

Slippers versieren

Let op: schoenmaten nodig van te voren

U bent klaar voor een warme zomer, na deze workshop slippers versieren!

De workshop begint met het uitzoeken van een paar slippertjes. Deze zijn er in allerlei kleuren en met allerlei patronen. Daarna gaat u uw stijl bepalen en de kralen uitzoeken. De tafels staan vol met verschillende kralen, van hout tot klei en van glas tot metaal en alles wat daar tussen zit. Als u uw design gemaakt heeft, kan het rijgen beginnen. Het resultaat is een eigen creatie die niemand anders heeft.

Graag ontvangen we voor aanvang van de workshop de schoenmaten van iedereen.

Info & Offerte

Ibiza armbandjes maken

Ibiza armbandjes maken

U maakt tijdens deze workshop 6 verschillende armbandjes, die samen één geheel gaan vormen.

De tafel staat vol met kralen, bedels en zilveren of gouden tussenstukken waar u uit kunt kiezen. Er is suède, diverse gouden en zilveren bedeltjes, schelp, peace kralen en nog veel meer… Keuze genoeg om een arm vol Ibiza armbandjes te maken. En mocht u geen inspiratie hebben, dan helpen wij u graag.

De bandjes worden geregen op elastiek, dus ze zijn makkelijk aan en uit te doen.

Info & Offerte

Tapasplank branden

Tapasplank branden

Tijdens deze workshop brandt u naar eigen ontwerp uw eigen tapasplank.

Het graveren van de plank doen we met een houtbrander. Deze heeft diverse opzetstukken en stempels die u kunt gebruiken. Op tafel liggen er heel veel handige sjablonen om een mooi ontwerp van te maken. Maar u kunt ook (van te voren thuis) een persoonlijk ontwerp maken. Print het uit en neem het mee. We zetten het ontwerp over op de plank en daarna kunt u aan de slag met het inbranden.

Maakt u een eigen ontwerp? Houdt u dan rekening met de “schrijfruimte” van de plank, deze is 18×18 cm.

Info & Offerte

Manta Quiz

Manta Quiz

De Manta Quiz is een quiz op maat, waarbij in drie of vier rondes de kennis wordt getest over het team, het bedrijf of de medewerkers, maar dan net even anders. Want de bedrijfswaarden, visie en kernwaarden kennen we nou wel, maar hoe zit het met de bijnaam van je collega op de middelbare school? Of de guilty pleasure van je baas?

In de Manta Quiz worden deze belangrijke kwesties afgewisseld met vragen in verrschillende categorieën zoals film, tv, sport, eten en drinken.

Vaak triviaal, soms serieus, niet altijd makkelijk maar wel altijd leuk!

De Manta Quiz kan ook als standaard quiz worden gespeeld.

Info & Offerte

The Battle

The Battle

Spannende opdrachten, een sterk competitie-element en adrenaline gegarandeerd! The Battle op het strand.

De verschillende teams strijden tijdens deze zenuwslopende battle tegen elkaar. Opdrachten moeten in een race tegen de klok worden uitgevoerd. Een spel waarbij tijd en samenwerking centraal staat!

Het spel eindigt met een zinderende finale. Welk team is het beste op elkaar ingespeeld? Een hilarisch einde van een spannend en divers spel tot de laatste minuut!

Info & Offerte

TreasureHunt

TreasureHunt

“Jullie hebben exact 60 minuten de tijd voor de volgende beachpatrol. Dit moet genoeg zijn om alle codes op te lossen en de schat te vinden die ergens rond Manta begraven ligt…..Kijk goed rond, dan vind je alles wat je nodig heb”

Houd je hoofd koel en je voeten in het zand. In deze puzzelgame draait alles om tijd. Door het oplossen van allerlei puzzels en raadsels komen jullie telkens een stapje dichterbij de schat.

Welk team mag zich aan het eind van het spel de Manta Treasure Hunters noemen?

Info & Offerte

Pin It on Pinterest